icon info Brusselsesteenweg 399 - 2800 Mechelen - TEL 015 41 29 39 - GSM 0477 20 12 97

Contact

Vind hier alle contact informatie omtrent het maken van een afspraak, voeding afhalen, hoe ons te bereiken tijdens weekends en feestdagen en wat te doen in geval van spoedgevallen.

ADRES & CONTACT

Dierenarts Sara Geerens
Brusselsesteenweg 399
2800 Mechelen
tel. 015 41 29 39
gsm 0477 20 12 97
info@dierenartsgeerens.be

SPREEKUREN

Wij werken momenteel enkel op afspraak

OP AFSPRAAK

Vanaf heden werk ik enkel op afspraak. Eerst en vooral vanzelfsprekend gezien de social distancing maatregelen. Maar ook, u zal minder lang moeten wachten en bijgevolg minder stress voor beestje en baasje. Ook kan zo meer tijd voorzien worden om eventuele verdere onderzoeken onmiddellijk uit te voeren. Heeft u veel diertjes, bent u of uw grote hond slecht te been of laat u uw huisdier liefst euthanaseren in vertrouwde omgeving? In dergelijke gevallen is een huisbezoek mogelijk.
Voor het maken van afspraken kan u mij bellen van ma tot vrij tussen 9 en 19 u

SPOEDGEVALLEN

Buiten de normale werkuren (ma-vrij van 9u tot 19u) kunnen de klanten van mijn praktijk terecht voor spoedgevallen. Uiteraard na voorafgaand telefonisch contact. Hiervoor wordt wel een aangepast tarief gehanteerd. Hiervoor wordt steeds afgesproken op de praktijk. Soms kan het zijn dat ik een oproep niet onmiddellijk kan beantwoorden (bv tijdens een operatie). U kan dan een boodschap inspreken en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. Voor dringende gevallen belt u na 5 minuten opnieuw.

 

WEEKENDS EN FEESTDAGEN

Ook in het weekend doe ik mijn best om u zo goed mogelijk verder te helpen. Als ik zelf toch niet bereikbaar ben in het weekend krijgt u op het antwoordapparaat te horen wie de dierenarts van wacht is. Deze stuurt mij een verslag zodat ik de patient naderhand kan blijven opvolgen. De dierenartsen van onze wachtdienst “Mechelen” werken immers op vriendschappelijke wijze samen. Deze wachtdienst is een service aangeboden voor de patiënten van de deelnemende dierenartsen: Dierenartsenpraktijk Artemis, Dierenartsenpraktijk Argos, Dierenarts Dirk Louis, Dierenartsen De Nekker, Vets en Pets, DAP Sirius, Dierenarts Steven Verbist, Dierenarts Bart Vnderkuylen.

Is uw dierenarts niet bij deze wachtdienst aangesloten, neem dan eerst contact op met uw eigen dierenarts.

AFHALEN VAN VOEDING EN MEDICATIE

Hiervoor kan u vanzlfsprekend terecht tijdens de vrije spreekuren, maar ook overdag als u even van tevoren telefoneert. U wacht even in de gang en tussen twee patienten in zal u bediend worden.

ADRES & CONTACT

Dierenarts Sara Geerens
Brusselsesteenweg 399
2800 Mechelen
tel. 015 41 29 39
gsm 0477 20 12 97
info@dierenartsgeerens.be

Informatieverplichting
Privacy en cookie beleid

SPREEKUREN

Wij werken momenteel enkel op afspraak

SOCIAL MEDIA

Sara Geerens Facebook